Timanttikuvake

Monipuoliset betonintyöstöpalvelut Oulun seudulla

Ota yhteyttä

Oulun Timanttiporaus Oy tarjoaa monipuoliset ja korkealaatuiset timanttipalvelut Oulun seudulla. Meiltä saat myös timanttiporausta sekä timanttisahausta.

 

Tällä sivulla voit lukea tarjoamistamme betonipalveluista:

2

  • betonilattian hionnasta

  • betonijyrsinnästä

  • betoniurituksista

  • purkutöistä.

Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä. Ota yhteyttä!

Betonilattian hionta eli sementtiliiman poisto

Betonilattian hiontaa kutsutaan myös sementtiliiman poistoksi. Kun lattia valetaan, sen pinnalle muodostuu sementtiliimakalvo. Tämä kalvo on poistettava, jotta erilaiset lattiapinnoitteet voivat tarttua valettuun lattiapintaan. Betoni myös kuivuu nopeammin sementtiliman poiston jälkeen. Betonilattian hionta on siis eräänlaista valmistelua tulevia lattiapinnoitteita varten. 

Pyydä tarjous

Osaavaa betonijyrsintää tehokkaasti

Teemme betonijyrsintää niin betonipintoihin kuin muihinkin päällysteisiin. Tehokkaalla betonijyrsimellä poistamme kätevästi muun muassa pikikerroksen tai jopa raudoitetun betonirakenteen.

 

Meiltä löytyy sekä polttomoottorijyrsimiä että sähköjyrsimiä, joita käyttäen työskentelemme sujuvasti kohteessa kuin kohteessa.

Kysy lisää

Betoniuritus eli roilotus

Betoniuritus eli roilotus tarkoittaa urien – tai roilojen – sahaamista betoniseinään esimerkiksi sähköjohtoja tai kaapeleita varten. Urat tehdään asennettavien johtojen ja kaapeleiden leveyden mukaan. Teemme betoniurituksen tarkasti ja asiantuntevasti. Betoniurituksesta ei aiheudu pölyhaittaa, joten sitä varten ei tarvitse poistua tilasta tai suojata huonekaluja.

 

Toteutamme betoniuritusta sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Purkutyöt joutuisasti

Etsitkö tehokkaasti työskentelevää purkutöiden ammattilaista? Käänny Oulun Timanttiporaus Oy:n puoleen! Autamme sinua mielellämme niin pienissä kuin isoissakin purkutöissä, joista meillä on pitkä ja laaja kokemus.

 

Aikataulutamme purkutyöt tarkasti, jotta urakka etenee mutkattomasti alusta loppuun asti. Purkutyöt vaativat aina suunnitelmallista työskentelyä, jonka me osaamme erinomaisesti. Palvelualueemme kattaa Oulun seudun.