Timanttikuvake

Laadukkaat timanttisahauksen palvelut Oulussa

Ota yhteyttä

Oulun Timanttiporaus Oy tekee timanttisahausta kilpailukykyiseen hintaan Oulun seudulla.

 

Meillä on takanamme kokemusta timanttisahaustöistä vaativissakin kohteissa. Teemme niin timanttisahausta kuin timanttiporaustakin hyvällä ammattiylpeydellä, viimeisteltyyn työnjälkeen aina panostaen.

 

Tältä sivulta voit lukea lisää timanttisahauksesta. Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Palvelumme on joustavaa ja asiakasystävällistä.

Timanttisahauksella tarkat läpiviennit koviin materiaaleihin

Kun betoni-, tiili- tai kivirakenteisiin täytyy tehdä läpivientejä, on timanttisahaus kätevin ratkaisu. Timanttisahauksella saamme mittatarkat läpiviennit siististi ja erittäin nopeasti. Timanttisahaus voidaan tehdä myös vinoon tai kulmaan.

 

Timanttisahauksessa käytämme vettä, joka jäähdyttää terää ja hillitsee pölyn leviämistä.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaiseen kohteeseen tarvitset timanttisahausta! 

Yhteystietoihin

Ammattitaitoiset työntekijämme toteuttavat monipuoliset timanttisahaukset

Ammattitaitoiset työntekijämme ovat valmiina toteuttamaan tarvitsemasi timanttisahaustyöt Oulun alueella. Työskentelemme luotettavasti, kaikkia turvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen.

 

Meiltä voit tilata kulkuaukkojen sahaamista tai esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkojen suurentamista. Myös erilaiset palkit ja pilarit saamme katkaistua käden käänteessä timanttisahauksella.

 

Meiltä saat palvelua tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Jos tarvitset kiireellistä apua esimerkiksi valmiiden elementtien muokkaukseen, tulemme mielellämme apuun.

 

Työskentelemme aina huolellisesti alusta loppuun asti. Työ on valmis vasta, kun olemme siivonneet työnjäljet. Meille asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa, joten haluamme panostaa täsmälliseen ja viimeisteltyyn työskentelyyn.

Lue myös muista timanttitöistä

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja timanttisahauksesta tai muista kattavista palveluistamme. Tavoitat meidät nopeiten puhelimitse. Voit kuitenkin ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. 

 

Palvelualueemme kattaa koko Oulun seudun. Palvelemme jokaista asiakastamme – niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä sekä yksityisasiakkaita – asiakasystävällisyydellä.

Yhteystietoihin