Timanttikuvake

Timanttiporauksen ammattilainen palvelee Oulussa

Ota yhteyttä

Oulun Timanttiporaus Oy on  timanttitöiden ammattilainen. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä joustavasti Oulun seudulla.

 

Teemme mielellämme yksittäiset poraukset, kuin myös isommatkin kokonaisuudet.

 

Työskentelemme sekä uudis- että saneerauskohteissa.

 

Lue tältä sivulta timanttiporauksesta ja ota meihin yhteyttä! Räätälöimme mielellämme palvelumme tarpeidesi mukaan.

Timanttiporaus vaatii tarkkaa työskentelyä

Timanttiporaus on erinomainen ratkaisu, kun halutaan tehdä esimerkiksi sähkö- tai IV-putkien läpivientejä koviin materiaaleihin. Timanttiporaus on pikkutarkkaa työtä, joka vaatii ammattilaisen varmaa otetta. Pystymme saamaan poratun reiän muodon ja reunat viimeistellyiksi nykyaikaisen porauslaitteistomme avulla. Teemme timanttiporauksen aina pölyttömästi ja meluttomasti.

Timanttiporauksella saat mittatarkat reiät koviin materiaaleihin

Tarvitsetko timanttiporausta uudis- tai saneerauskohteeseesi? Oulun Timanttiporaus Oy palvelee sinua mielellään kaikissa timanttiporaustöissä. Nykyaikaista timanttiporauslaitteistoamme käyttäen teemme reiät seiniin, kattoihin ja lattioihin. Timanttiporaamme erilaisia kovia materiaaleja, kuten betonia, kiveä, asfalttia tai tiiltä. Timanttiporauksella saat mittatarkat reiät nopeasti.

 

Meillä on aina mukana timanttiporaustöissä tarvittavat virtalähteet ja vesisäiliöt. Voimme siis työskennellä myös maastossa sekä rakennuksilla, joihin ei tule vettä.

Tutustu myös muihin timanttitöihimme

Oulun seudulla toimivan Oulun Timanttiporaus Oy:n palveluihin kuuluu myös muut timanttityöt. Teemme hiontaa, betonijyrsintää, betoniurituksia ja purkutöitä.

 

Betonilattioiden hionta eli sementtiliiman poisto onnistuu meiltä niin pienissä kuin isoissakin kohteissa. Betonijyrsinnät teemme kätevästi erilaisiin betonipintoihin. Käytössämme on polttomoottorijyrsimiä sekä sähköjyrsimiä, joita käytämme kohteen vaatimukset huomioiden.

 

Uritus eli roilotus tarkoittaa uran leikkaamista betoniin esimerkiksi sähkön suojaputkia varten. Tekemämme uritukset ovat yleensä 20–40 mm leveitä.

 

Palvelumme on aina asiakaslähtöistä. Kuuntelemme tarpeitasi ja räätälöimme palvelumme niiden mukaan.

Lue lisää